Fiona Blouse : Soft Purple

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

TERBARU dari Le MaMa Exclusive. Mempersembahkan koleksi terkini Blouse Mengandung #MATERNITYCASUAL yang #SuperSelesa, Eksklusif buat Ibu Hamil. Istimewa untuk para Ibu yang tercari-cari Blouse yang SELESA dan memenuhi KEPERLUAN & PERUBAHAN sewaktu mengandung!

 

Alexia Blouse menggunakan fabrik ROSEPEACH #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang dipilih dengan TELITI oleh pakar kami. Bukan sekadar bergaya, Alexia Blouse juga akan memberikan keselesaan sepanjang hari. Fabrik ini juga MUDAH DIURUS, tak perlu bimbang dengan kedut, gosok sekali dan tampil kemas sepanjang hari!

 

99% Le MaMa Angels yang telah mencuba fabrik #SuperSelesa ini memberi FEEDBACK POSITIF tentang keselesaan dan kekemasan! 

 

Fiona direka dengan RUFFLE@KEDUT pada bahagian hadapan untuk memberi LEBIH RUANG bagi BABY BUMP membesar dengan SELESA. Sesuai dipakai seawal 1 bulan kehamilan hingga 9 bulan. Selepas bersalin pun masih boleh digayakan, Ruffle akan memberi efek FLOWY dan menjadikan blouse ini nampak seperti BLOUSE PEPLUM!

 

Pleat@Lipatan yang dalam pada bahagian belakang melindungi bentuk tubuh badan bahagian belakang dan juga memberi SLIMMING EFFECT. Bergaya pun AURAT TERJAGA! 

 

KASUAL atau FORMAL, SURI RUMAH atau WANITA BEKERJAYA, Fiona Blouse sesuai digayakan oleh sesiapa sahaja! Tampil YAKIN dengan PENAMPILAN sepanjang detik indah kehamilan.

 

  • Saiz : S, M, L, XL
  • Variasi : 4 Pilihan warna 
  • Boleh dipakai SEWAKTU HAMIL dan SELEPAS BERSALIN
  • Sesuai sebagai pakaian KASUAL atau FORMAL
  • Sesuai seawal 1 bulan sehingga 9 bulan kehamilan. Selepas bersalin puan masih sesuai untuk digayakan
  • Boleh MIX & MATCH dengan sebarang Skirt atau Palazo
  • Fabrik berkualiti yang sejuk, breathable dan sangat mudah diurus

 

 
Koleksi ini dihasilkan dalam kuantiti yang TERHAD! 

DAPATKAN FIONA BLOUSE ANDA SEKARANG! 

* Warna yang terpapar mungkin berbeza dengan produk sehingga 10% kerana perbezaan resolusi skrin

 

FB : Lé MaMa Exclusive
IG : @lemamaexclusive
Web : www.lemama.my
Hotline : +6013-3208613

PHOTOS
back to top ⤴