Adelia Skirt Plain : Dusty Pink

Maternity Skirt : Skirt Mengandung Size: L
SMLXL
Sorry, we are out of stocks
RM139.00
 
DETAILS

TERBARU dari Le MaMa Exclusive. Mempersembahkan koleksi terkini #SuperSelesa, Eksklusif buat Ibu Hamil. Istimewa untuk para Ibu yang tercari-cari Skirt yang SELESA dan memenuhi KEPERLUAN & PERUBAHAN sewaktu mengandung!

 

Adelia Skirt Plain menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA, Adelia dihasil menggunakan POLYESTER SPANDEX yang dipilih dengan TELITI oleh pakar kami. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. Tahan lasak, tidak mudah kedut, dan masih mengekalkan kualiti kain walaupun basuh berulang kali.

 

Satu-satunya Skirt yang BOLEH DILARAS di pinggang dengan BABY BUMP SUPPORT daripada Fabrik MOSS CREPE untuk memberi LEBIH RUANG bagi Baby Bump membesar dengan SELESA. Terdapat BUTANG untuk FLEKSIBILITI SAIZ sepanjang tempoh kehamilan. Sesuai digayakan seawal 1 bulan kehamilan sehingga 9 bulan dan juga masih sesuai selepas bersalin.

 

Fabrik POLYESTER SPANDEX ini juga LEMBUT pada kulit dan ANTI-IRITASI! Sesuai untuk ibu mengandung yang mengalami masalah GATAL PERUT kerana masalah KULIT MAKIN SENSITIF akibat perubahan hormon badan sewaktu kehamilan.Tak panas, tak jarang dan yang paling penting, tidak melekap pada badan. Ringan dan sesuai untuk ibu mengandung yang memerlukan fleksibiliti untuk melakukan aktiviti seharian!

 

KASUAL atau FORMAL, SURI RUMAH atau WANITA BEKERJAYA, Adelia Skirt Plain sesuai digayakan oleh sesiapa sahaja! Sesuai digayakan dengan apa jua warna baju mahupun Blouse.

 

Tampil YAKIN dengan PENAMPILAN sepanjang detik indah kehamilan.

 

  • Saiz : S, M, L & XL
  • 4 Variasi Warna Corak
  • BABY BUMP SUPPORT yang FLEKSIBEL untuk keselesaan dan lebih ruang buat Baby Bump membesar dengan SELESA
  • Anti-Iritasi. Tak perlu lagi tergaru-garu perut!
  • Boleh dipakai SEAWAL 1 Bulan hingga 9 Bulan Kehamilan dan SELEPAS BERSALIN
  • Sesuai sebagai pakaian KASUAL atau FORMAL
  • Boleh MIX & MATCH dengan sebarang Blouse atau Tunic
  • Fabrik berkualiti yang sejuk, breathable dan sangat mudah diurus

 

 
Koleksi ini dihasilkan dalam kuantiti yang TERHAD! 

DAPATKAN ADELIA SKIRT PLAIN ANDA SEKARANG!

**Adelia Skirt ini adalah preorder dan akan sampai 6/8 ni. Pihak kami akan proses dalam 1-2 hari untuk pembungkusan. Selepas itu, pihak kami akan pos

* Warna yang terpapar mungkin berbeza dengan produk sehingga 10% kerana perbezaan resolusi skrin

 

FB : Lé MaMa Exclusive
IG : @lemamaexclusive
Web : www.lemama.my
Hotline : +6013-3208613

PHOTOS
back to top ⤴